BANDENCENTRALE BANDENLAND


BANDENCENTRALE BANDENLAND


 

Uw banden houden u veilig op de weg. Daarom is het absoluut noodzakelijk dat je ze goed onderhoudt. We verkopen alleen merken die we vertrouwen en we willen dat u zich geïnformeerd voelt over uw keuzes. We kunnen u helpen de juiste banden voor uw auto te kiezen en voeren on-the-spot band-controles uit voor uw gemak. Als u op zoek bent naar specifieke informatie, zal één van onze experts maar al te graag u de verschillende beschikbare opties tonen.

 

Wij bieden een complete banden-service en zorgen ervoor dat u banden vindt die bij uw voertuig en uw rijstijl passen. Onze speciale relaties met toonaangevende fabrikanten zorgt ervoor dat we altijd de beste deal voor u krijgen. We hebben de allernieuwste technologieen en uitrusting om ervoor te zorgen dat uw banden en velgen vakkundig, schoon en veilig worden gemonteerd, uitgebalanceerd en uitgelijnd. Dus of u nu zoekt naar banden voor uw auto, bestelwagen, sportwagen of 4×4, we zijn er zeker van het antwoord te hebben.

 

Wij voeren diensten aan alle voertuigen. Of uw auto nu een regelmatig onderhoud of een complete revisie nodig heeft of u wilt de prestaties van uw auto upgraden, we hebben de technologie en de know-how in ons modern service center.

 

Bent u op zoek naar een service center dat een waaier aan diensten voor uw voertuig snel en goedkoop uitvoert? Dan bent u op het juiste pad. Ons team van volledig opgeleide medewerkers vindt fouten en lost ze op.

 

Onze gecertificeerde technici gebruiken de nieuwste apparatuur voor onderhoudsdiensten met inbegrip van diagnostische testen, emissies inspectie, tune-ups evenals olie, smeermiddelen en filterwisselingen.

 

We zijn centraal gelegen voor de regio’s Zaventem, Kampenhout, Vilvoorde, Kortenberg, Boortmeerbeek, Zemst… Gemakkelijk bereikbaar vanuit de Ring van Brussel E40 en E19

© 2019 Bandenland